Nejnovější recenze ze sekce Gamepady
- - Nízká cena.
- - dobře se drží v ruce.
- - Dobrá citlivost.
- - Kvalitní vibrace.
- - Na Win 7 automatická instalace.
- - Asi možná tlačítka RT a LT jsou trošku měkčí, ale to může být jen můj pocit.
Za rozumnou cenu kvalitní gamepad. Ve hrách jako PES 2012 super
Jeden z nejlepších gamepadů, co jsem měl v ruce. Myslel jsem si, že DualShock od Sony je lepší, ale není tomu tak: rozložení s páčkou vlevo namísto kříže je velice pohodlné a u většiny her příjemnější na používání.
Výdrž dobíjecí externí baterie (není v balení) je skutečně kolem 35-40 hodin hraní.
- nízká cena
- snadné propojení s PC
- bytelná konstrukce
- dobře padne do ruky
- životnost joysticků, po několika málo týdnech začínají "vrzat"
Tento produkt jsem si koupil v Electrowordu, zaujal mě nízkou cenou, originálním balením a hlavně zaručenou kompatibilitou s Windows 7. Na dlouhé používání ovšem nemohu doporučit, joysticky opravdu nevydrží dlouho, levé dolní tlačítko (U Playstationu "L2") se mi dokonce zasekává. Doporučuji tedy jen na občasné hraní.
- Všechno ostatní
- Kabel, který není 2x dlouhý
- Po dlouhém hraní z něj bolí ruce, docela těžký
- Postrádá vibrace
Pro ty co chtějí gamepad za dobrou cenu a kvalitní, není lepší řešení.
- Všechno
Po dlouhé době jsem opravdu narazil na pořádný gamepad. Není to žádný šmejd.Co jiného by jste taky od Logitech čekali. Kvalita za skvělou cenu.
- citlivost
- neklouže
- snad jen nevysvětlitelná absence podpory u her, které jsou na pc převedené z xboxu
gamepadová špička, vedle které najde xboxový originál použití leda jako držák ruličky toaletního papíru
Zatím jsem sním nahrál málo tak nemohu pořádně soudit ale nemám sním problém.
- Skvělí ovladač
- Tuškové baterie!!!
Po zakoupení dobíjecí baterie- super
- Cena.
- Značka.
- Funguje na Xboxu i PC.
- Je kompatibilní skoro se všema hrama.
- Není potřeba nic nastavovat, jen připojit a hrát.
- Výborná softwarová podpora.
- Skvěle padne do ruky.
- Občas bolí palce z rozpoložení páček.
- Při delším hraní se potí ruce.
Produkt mám sice jen chvíli, ale troufnu si říci že je to snad nejlepší gamepad který jsem kdy držel v ruce. Ovladač jsem si vybral z důvodu kompatibility s hrami, která je opravdu na dobré úrovni.
- vypadá fakt hezky
- všechno ostatní,páčky tuhé a nepřesné, netrefíš stodolu,headshoty v CoD jsou spise nahodnou zalezitosti :D :D mimochodem, L1, R1, L2, R2 Jsou přehozeny a zdaleka ne každá hra lze nastavit, velice matoucí...
Hodit do koše a koupit PS3 ovladač....
- nízká cena
- Malá kompabilita s novými hrami
Poměr cena-výkon,je dobrá,postačí na základní hraní
- Povedená ergonomie
- Kvalitní zpracování
- Fungující vibrace
- Pidivolant
- Je to tvarově dost odlišné od klasické Logitech ergonomie, tzn nemusí vyhovovat každému
Po druhém vyvyklaném gamepadu od Logitechu(Dual Action a F310) a druhé neuspěšné reklamaci, jsem se rozhodl zkusit Thrustmaster. A rozhodně nelituji.
Okolo osmisměrného D-padu je otočný ovladač, který se dá v závodních hrách použít jako jakýsi minivolant a přesto že má rozsah jen asi 90° zatáčí se s tím velmi dobře. Analogové páčky jsou naprosto perfektní, fungují v celém rozsahu svého výkyvu a kladou nepatrně vyšší odpor než u Logitechu.
Gamepad se velice dobře drží, zadní strana je celá z černého plastu, který působí na omak jako by byl jemně pogumován, a ze stejného materialu jsou i všechna čtyři přední tlačítka. Na zadní straně se navíc také nachází dvě tlačítka pro prostředníčky. Stisk jakéhokoliv tlačítka je velmi pohodlný.
Na dodaném CD je pouze driver pro funkci forcefeedbacku/vibrací, klasický ovladač si Win7 stáhne sám. Prozatím jsem se nesetkal s hrou, která by tento GP nepodporovala, a i vibrace jedou bezchybně.
S ovladačem jsem zatím velmi spokojen, těď jen aby ta životnost byla lepší než u Logitechu, kerý jsem odrovnal vždy již po roce.
- na PC bez problému funkční
splnil očekávání
- vynikající
- -
Výborný ovladač. Mám vyzkoušeno zejména ve sportovních hrách. Nba2k12, a Fifa 12.
Je to můj první gamepad, takže nemám s čím porovnávat. Ale kámoši, kteří mají s gamepady více zkušeností si ho občas půjčujou a ho nemohou si ho vynachválit.
- Přidává další možnosti ovládání
- Mohlo by být bezdrátové
Některými hrami přímo vyžadované rozšíření.
- kvalita
Potřebovali jsme druhý ovladač, aby spolu děti mohli závodit. Vyplatilo se.
Hry je baví o to víc.
- ovladani,lechkost,nejlepsi a hlavne original...
Nejlepsi ovladac,a ta cena neni tak hrozna,hrani bez dratu...
:)))
- Kvalitni produkt, pohodlne ovladani
- po odpojeni z usb kabelu akumulator moc dlouho nevydrzi, cekal jsem delsi vydrz
Urcite doporucuji, sice je drazsi nez dalsi ovladace, ale tlacitka jdou mackat lehce, po predchozi zkusenosti s neoriginalnimi ovladaci z Ps2 uz budu kupovat pouze Originalni ovladace ke konzolim!!
- -Podpora všech her na joypad
- -Výhoda oproti kopiím gamepadu že ve hrách analogy fungují jako analogy a ne jako na kopiích že se analog tváří jako levé 4 strané tlačítko a pravy analog jako ABYZ
- -Sedí přímo do ruky
- -Možnost prohození analogové páčky a osmisměrného ovladače (kurzoru D-pad).
- -Škoda že není bezdrátový jinak by byl bezchybný
Lepší ovladač k pc asi už neseženete, navíc takhle levně, oproti dalším je tento v porovnání cenně líp i v kvalitě, největší a jediný konkurent je verze ovladače od "MICROSOFTU" který je bezdrátový :)