Nejnovější recenze ze sekce Gamepady
- Originální ovladač - kompatibilita s xboxem i PC s Windows
- Připojení přes kabel i BT
- Pohodlný úchop
- V balení pouze AA baterie - lepší dokoupit dobíjecí akumulátor (Microsoft XSX Play & Charge )
- Jsme spokojeni, ovladač i když není oficiální od playstationu stejně funguje.
- Hraje se na něm lépe než na pravém ovladači
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení herního ovladače Niceboy ORYX Game Pad. Pěkný den, Niceboy
- klasika, jen tolik neklouže
- nic extra nemá, je to jen designovka
- Velmi příjemný do ruky
- připojíte a jede
Chtěl jsem kabelový ovladač podobný PS ovladači a tohle se mi splnilo. Do ruky je velmi příjemný a hraní s ním je pohoda.
Vše dle předpokladu.
plni ucel pouziti
- Funguje na běžném PC
- Plasty, spoje, tlačítka, vše vypadá kvalitně
- k počítači pro syna dobrá volba je spokojený a ovladač nebyl drahý
Thrustmaster Eswap X R Pro Forza Horizon 5 4460262
Registrovaný uživatel
Přidáno: 20. května 2023
(naposledy upraveno 15. července 2023)
- Připojení kabelem
- Má vibrace
- Mini-volant
- Modulární design
- Analogové páčky lze dát jak do Xbox tak PS5 rozložení
- Analogové páčky jsou kalibrované
- Analogové páčky a další lze v případě opotřebení zakoupit nové
- Daleko vyšší přesnost než u Xbox a Xbox Elite 2
- Zkrácení délky chodu na 50% u tlačítek LT a RT
- 4x- programovatelná tlačítka
- Programovatelná tlačítka se mi mačkají lépe než na Xbox Elite 2 (ovšem záleží na velikosti ruky)
- Tlačítka pro přepínání profilů (2 profily)
- V případě umístění mini-volantu místo směrových tlačítek, se tyto automaticky namapují na programovatelná tlačítka
- Robustní design ovladače
- Sedí v ruce jako ....na hrnci
- Ovládací aplikace se stahuje přímo z Microsoft store
- Komunikační frekvence s PC lze přetaktovat na 1000 Hz
- Připojení kabelem je jediná možnost
- Ovladač je trochu větší, takže lidé s menší rukou mohou cítit jistý diskomfort
- Programovatelná tlačítka jsou umístěna daleko od kraje, proto lidé s menší rukou nebo kratšími prsty na ně nemusejí dosáhnout
- Výchozí komunikační frekvence s PC je 124 Hz (tak jako všechny ovladače Xbox)
- Nastavení křivek pro analogové páčky v ovládací aplikaci je lehce nepřehledné
- Po cca. měsíci používání mají analog. páčky větší vůli a je potřeba zvětšit mrtvou zónu
Trocha teorie:
Výchozí komunikační frekvence s PC u všech ovladačů Xbox i vč. tohoto je 124 Hz. Naproti tomu ovladače DS4 a DS5 mají 250 Hz. Čím více tím samozřejmě lépe. Ovšem tento ovladač lze přetaktovat až na cca. 1000 Hz, ovladače Xbox nikoli.
Pocitově:
Mini-volant je příjemné zpestření a náklaďáky ve hře SnowRunner se ovládaly lépe než na páčce. Závodní hru jsem s ním nehrál, tak nevím jestli to z vás udělá lepšího závodníka.
Tlačítka LT a RT by mohli mít po přepnutí klidně i kratší chod (na FPS), ale jinak dobrý.
Analogové páčky mi připadly při hraní FPS přesnější než ty u Xbox Elite 2.
Programovatelná tlačítka mi sedla lépe než ty pádla na XbE 2, ovšem je to dáno tím, že mám větší ruce. Pádla jsou univerzálnější pro všechny velikosti rukou.
Ovládací aplikace je jednoduchá a přehledná. Tedy až na nastavování křivek pro analog. páčky, tam chybí vizualizace.
Doplnění:
Po cca. měsíci používaní mě nepříjemně překvapila vůle "nulového bodu" kde jsem musel nastavit 7% mrtvou zónu, což je více jak na mém několik let starém Xbox One ovladači.
- vse v poradku
Syn naprosto spokojený, výborně se drží v ruce a hraní jde samo
PlayStation 5 DualSense PS719399605
Přidáno: 11. května 2023
(naposledy upraveno 11. května 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
- Lepší než na ps4
- Nevím proč je tak drahý
- funguje jak má
Nejlepší možný gamepad pro Switch. Bez diskuse. Pohodlností na úrovni xboxového, který mi sedí velmi dobře, ale jako bonus gyro.
Trust GXT541 24789
Přidáno: 29. dubna 2023
(naposledy upraveno 6. května 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
- jednoduché připojení na USB C
Spokojenost.
designový
- Provedení ovladače je kvalitní, tlačítka jsou odolná.
- Podle mého názoru je velmi špatná integrace do sytému OSX a ani windows není příliš jednoduché nastavit. (je možné, že je to jen nedostatek mých zkušeností, anebo nedotaženost OS. Výhodnější by bylo vytvořit samostatnou nastavovací utilitu pro každý systém.
- Funguje mi na playstationu i bráchovi na počítači
Hraje se mi s ním lépe než na oficiálním ovladači od playstationu.
dobrý