Nejnovější recenze ze sekce Gamepady
- Pogumovaný celý povrch gamepadu
- Tiché stisknutí páček
- Přesné triggery
- Tlačítka se nezasekávají
- Pro někoho možná příliš dlouhý a tuhý kabel, alespoň něco vydrží :-)
Jednalo se o dárek k narozeninám, tak pouze popisují první reakce oslavence :-) .
- spokojenost
- Kvalita zpracování
- Oproti předešlé generaci lépe padne do ruky
- Design
- Velmi nekvalitní
- Špatně reaguje
- Smrdí
Nepoužitelný gamepad. Šipky špatně reagují, musí se mačkat hodně silou, bolí z toho ruce. Navíc tlačítka ve hře jsou mapovaný úplně blbě a blbě reagují. Špatně se drží v ruce. Plast divně smrdí. Naprostý odpad. Po hodině letěl do koše.
Top gamepad.
- Kvalytni
PlayStation Dualshock 4 V2 PS719814153
Přidáno: 16. února 2023
(naposledy upraveno 16. února 2023)
Zakoupeno v Electro World
- byl to dárek a spokojenost byla veliká
- BLUETOOTH pripojeni
- Vypada kvalitne
- pres bluetooth nebo pres kabel se chova stejne
- Nema citlivejsi ovladani nez pri pouziti klavesnice na pc
- s x box nemohu porovnat
- nekomu muze vadit pomerne vysoka vaha ovladace
- Funguje jak má
- Funguje jak ma.
- Pomer cena a kvalita, dostacujici pro hrani retro 80s-90s her, funguje na zarizeni s androidem, lze ruzne mapovat tlacitka
- skvělý
+ originální ovladač na který se dá spolehnout!
(jiné ovladače se daleko dříve porouchají / mám s tím již bohaté zkušenosti)
- Nastavitelný systém ovladače v ps
- Vyměnitelný páčky
- Nastavení mrtvé zóny
- Kovové zadní pádla
- dobře se drží a supr manipulace
- slabí materiál
Microsoft Xbox Series Wireless Controller QAT-00002 (QAT-00009)
Registrovaný uživatel
Přidáno: 8. února 2023
- dobre padne do rukou
- na kabelu asi ok
- oproti predchozi x360 generaci neprinasi zadna pozitiva
- battery management podstatne horsi nez u x360 modelu
- vydrz baterii stoji za ****!!!!!!!!!!!!!!!
- indikator stavu baterie ve windows game panelu ukazuje jen 2 stavy - plne nabito a vybito z cehoz ten druhy je tam vicemene stale a je jedno jestli tam davate uplne nove baterie at uz nabijeci(nove i pouzite nabite) nebo jednorazove, stupidni aplikace ze storu je naprosto k nicemu a stav baterie si taktez cuca z prstu
hodnoceni odrazi hlavne me nastvani co se tyce zprasene vydrze a celkove chovani tohoto ovladace na baterky...xbox one ovladac jsem dostal k nekterym z minulych vanoc, ale vzhledem k tomu, ze mam jeste predchozi x360 tak jsem ho nejaky rok nechal lezet protoze v podstate ve vsech smerech nebyl duvod proc ten stary vymenit za novy(neobsahuje zadnou zasadni zmenu k lepsimu) k cemuz mne nakonec dohnalo znacne opotrebeni toho stareho x360, ktery se uz davno bohuzel neda novy koupit... mam 3 pary nabijecich tuzkovych baterii, jedny nove, druhe maji par let a ty posledni minimalne 15roku, i ty nejstarsi mi v x360 ovladaci vydrzeli desitky hodin hrani nez se vybily, xbox one sr*c se s nemi ani nezapne, ostatni baterie mi v x360 vydrzely mesice nez bylo potreba je znovu nabit, to podstatne je ale to, ze x360 pomoci diod dost predcastne indikoval slaby stav baterii na coz ten novy uplne s*re, co dalsiho tak i kdyz jsem tento idikator ignoroval a ovladac se vypnul, tak nebyl problem jej zase hned zapnout a pokracovat nekolik desitek minut ve hrani(i s temi letitymi bateriemi) oproti tomu ten novejsi kram proste zdechne a uz ho nenahodite dokud nevymenite baterie, skvela featura kdyz zrovna hrajete online zapas, otresne...tenhle nastupce se velmi nepovedl a oproti svemu predchudni neprinasi zadna pozitiva naopak obrovske negativum, ovladac jako takovy je dobry a na kabelu tento zasadni problem asi zmizi, proto ho tedy nakonec "doporucuji"
- Super
Spokojenost
- Pěkné zpracování
- Podpora více platforem
- Snadné a rychlé spárování
- Nemá žádnou svou oficiální aplikaci na mapování tlačítek
Gamepad je docela dobrý, ale jediné velké minus je, že mapování tlačítek jak je uvedeno v návodu lze pouze pomocí aplikace „Shootingplus V3“ na Androidu, přičemž ta aplikace nefunguje tak jak má, např. vypadne uprostřed mapování ještě před uložením, někdy se ani uložené rozestavění nenačte. Mapování tlačítek tedy zabere spoustu času. Na druhou stranu, ovladač je poměrně levný a funguje tak jak je uvedeno v popisu. Doporučuji tedy pouze pro nenáročné hráče, jinak se vyplatí pořídit si dražší.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení herního ovladače Niceboy ORYX Game Pad. Pěkný den, Niceboy
- Funguje dobře s Android telefony a tablety
- Pouze baterie (nikoliv dobíjecí akumulátory) v balení
Jedny obyčejné (rozumějte nedobíjecí) baterie v balení je v dnešní době vtip nebo pokus o neekologickou reklamu na výrobce baterek. Používáme s dobíjecími akumulátory (jiného výrobce, než byly baterky v balení :-) ).
- Nejlepší gamepad k pc
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »