Nejnovější recenze ze sekce Gamepady
- Vzhled
- Funkčnost
- pokročilý
Velmi spokojen.
Ovladač s vibracemi, je hlučnější oproti ovladači P58 stejné značky, který mimochodem ustavičně zatáčí do leva, proto byl nahrazen P65, který, je zas bohužel poněkud hlučnější, ale naší dceři 6 let za odměnu potom, co udělá domácí úkoly do školy na lego hry plně vyhovuje. Trošku se u toho dcera třese, tak že by tento ovladač dokázal narovnat i asfalt nerovné komunikace s životností max na 15 let delší zřejmě bohužel není, ale spolehlivě se za to hlásí do systému, samozřejmě myslíte ten ovladač a není potřeba nic nastavovat, tedy pro děti absolutní výhoda, rychlé
a pohodné. Můžete mezitím vyprat, vysušit prádlo, vysát, utřít prach sem tam něco opravit a nemusíte tu krátkou vyhrazenou hodinku na hraní ustavičně běhat něco dceři na ovladači nastavovat. Přeji pěkný den.
- Kompatibilita
- fungue jak ma
zatím bez problemu
Niceboy ORYX Game Pad oryx-game-pad
Hollohlaway
Přidáno: 12. září 2022
(naposledy upraveno 12. září 2022)
- Nepodařilo se mi ho vůbec zprovoznit, několik her ho vůbec nedetekovalo. Netuším, zda to byl vadný kus, vráceno ve 14 denní lhůtě.
Reakce značky Niceboy
Mrzí nás, že se Vám do rukou dostal vadný kus herního ovladače Niceboy ORYX Game Pad a tedy ho nedoporučujete. Děkujeme za recenzi. Pěkný den. Niceboy
- Kvalitní model
- Hezký a spolehlivý produkt
Zatim dobrý,kd\ž vydrží rok bude to zázrak.
- PS5
- Je to PS dualsense co víc k tomu napsat
Originál gamepad, co k tomu dodávat.
- Kvalita
- Vzhled
Starý přestal fungovat, nový je ok, byl levný a rychle dodaný
- CENA na Electroworldu s kuponem EW100 jen za 1199,- s DPH
Prostě ovladač k PS5, každý asi ví co očekávat.
Dělá to co potřebuji
Po nošení v kapse a batohu po 1 týdnu někde upadly oba joysticky a ovladač je ted prakticky nepoužitelný, jen z něj čouhaj ostrý hroty. Vyhozený peníze.
- Nejlepší ovladač
Fakt super ovladač, který vás vtáhne do hry.
- Originál od Microsoftu vydrží výrazně dýl a dá se servisovat
- Dlouhá výdrž baterií (jeden pár alkalických je v balení). FUnguje dobře i s nabíjecími baterkami AA Eneloop. Výrazně delší výdrž baterií než u nového PS5 ovladače.
- Lze nabíjet a také používat bez baterií pomocí kabelu USB-C (není v balení).
- Snadné párování s PC. Pod Vaše PC nemá BlueTooth, je nutné koupit USB BlueTooth adapter, např. ASUS BT-500 (ověřeno, že funguje s tímto ovladačem, pod Windows i pod Linuxem).
- Automatické vypnutí
- Balení obsahovalo kromě ovladače a baterií také kupón XBOX GAMEPASS ULTIMATE na 14 dní.
- D-PAD má oproti starším verzím ovladače hlasitější stisk, ale zase je přesnější ve hrách jako např. Tetris Effect.
Uvažoval jsem, že koupím neoriginální ovladač kvůli ceně, ale po vyzkoušení originálu od Microsoftu u kamaráda jsem přidal nakonec pár stovek a mám kvalitní a skvěle kompatibilní ovladač. Používám ho s PC, s XBOXem Series S a n-vidia Shield.
Provedení CARBON BLACK - jako je ke konzoli XBOX SERIES X
Model No: 1914
QAT: 00002
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »