Nejnovější recenze ze sekce Gamepady
Vše v pořádku
- Kvalitní
- Barva je skutečná barva, žádný polep
- Automaticky odpojuje nabíjení, když má plnou kapacitu
- Možnost propojit jej v PC s programem, kterým si nastavujete barevnosti podsvícení a aretaci
- Nelze jej "normálně" spojit s PC (win).
- Nutnost používat BlueTooth zařízení jako například "Asus USB-BT500", čímž vznikají pak kolize v rámci účinnosti dosahu.
- V balení není USB kabel, nutno dokoupit
- design
- materiál/povrch
- přepínání Xinput a Dinput
- Zadní analogová tlačítka jsou zbytečně moc vychýlená.
- Omezená funkce v Dinput režimu, část tlačítek je i v OS nepoužitelná. Většinou se ale využije Xinput, který funguje dobře.
- nevyužitelná přídavná tlačítka Turbo a Clear
Super ovladač za tu cenu. Akorát tlačítka Turbo a Clear nejdou použít v mém konkrétním případě. Ale v OS vidět jsou. Používám Xinput.
- Barevnost ovladače
Funguje, jak jsem očekávala. Barva mě baví, protože nás je doma víc a každý má tak svůj barevně odlišený ovladač a nemusíme se hádat.
- Joystick byl druhý, který byl součástí konzole. Vše funguje dobře, nabíjení. Tohle je Dual Sense! Nabití vystačí na několik dní hraní.
- Kvalitní zpracování
- Funguje jak má
- Skladný
- Vlezou se do toho i celkem velké telefony
- Má USB-C port pro použití s nabíječkou
S mým Poco F5 Pro si sedí akorát a funguje skvěle. Je neskutečná paráda zahrát si Jazz JackRabbit 2 na telefonu ☺️
- bezva, plná spokojenost
- Kvalitní zpracování
- Ergonomie
- Slušná výdrž akumulátoru
- Vyšší cena
- super se drží, vibrace, zvuky
Syn je spokojený.
- Lépe sedne do ruky než PS4 ovladače
- Dobrá výdrž baterie
- Haptická odezva a adaptivní trigery
- Občas se v něm ozve divná vibrace, které se přenáší i do mikrofonu (spoluhráči regulérně slyší chrastění)
- Působí jako laciný plast (originál bílá barva vypadá lépe)
Pro synovce super dárek k Vánocům. Proto nemůžu hodnotit.Ale on byl nadmíru spokojen.
Klasika ovladač funguje bez problémů
- funguje a doufám že nějakou dobu ještě bude
- Nastavitelné ovládání
- Zadní tlačítka
- Design
- Přesnost
- VELMI malá výdrž baterie, až směšná
Nikdy se mi s dualsensem nestalo abych musel během noci nabíjet... Tento ovladač i když nastaven nejnižší stupeň vibrace, triggerů a osvětlení, musíte po 4 hodinách nabít. Směšné a ubohé za tu cenu.
V pohodě...
Velmi kvalitní vyrobek.
Jsem velmi spokojen,nákup mě velmi uspokojil.
Václav Masařík
Jeseník
- Kvalita
- bez kabelu
Zatím nemohu ohodnotit, je to dárek pro syna.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »